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Final Q&A 
 
 
Q1. Whether companies from Outside USA can apply for this?  
         (like,from India or Canada) 
A1. Companies outside the US are eligible as long as they meet the Minimum 

Qualifications as outlined in Section 1.3 of the RFQQ. 

 

Q2. Whether we need to come over there for meetings? 
A2. No, in-person meetings are not required. 
 

Q3. Can we perform the tasks (related to RFP) outside USA? 
        (like, from India or Canada) 
A3. Yes. 
 

Q4. Can we submit the proposals via email? 
A4. Yes. See section 2.3 Submission of Proposals. 
 

 


